Köpvillkor

Hos Råby Gårdsbutik är alla beställningar välkomna, stora som små, dock måste kund vara myndig (18 år) eller ha målsmans medgivande.
Alla priser som anges är i svenska kronor och inklusive moms, exklusive frakt.

Betalningssätt
Hos Råby Gårdsbutik erbjuds följande betalmetoder: förskottsbetalning till vårt bankgiro nr 5000-7525, Swish eller kortbetalning (endast möjligt i gårdsbutiken).

Beställningar tas emot per e-post (rabygardsbutik@gmail.com). I mailet ska följande information finnas med:

  1. Beställarens namn, adress och telefonnummer
  2. Önskade produkter samt antal av varje
  3. Önskat betalsätt

Vi återkommer med totalkostnad för köpet där samtliga kostnader, inklusive eventuella porto- och fraktkostnader, framgår. Du godkänner beställningen genom att följa instruktionen för betalning.

Frakt och leveranstider
Råby Gårdsbutik använder sig av PostNord som transportör av paket och fraktkostnad tillkommer från 66 kr (inom Sverige).
Din order skickas 1-2 dagar efter det att betalning har inkommit.
Råby Gårdsbutik tänker på miljön och återanvänder kartonger och emballage i största möjliga mån.
Du kommer att få en avisering via sms eller e-post, när ert paket finns att hämta hos närmste ombud. Tänk på att lämna korrekta kontakt- och leveransuppgifter.
Du kan även välja att hämta ditt paket hos Råby Gårdsbutik, Ljungbyholm. Maila oss på rabygardsbutik@rabyagrdsbutik,com så kommer vi överens om en dag och tid som passar.

Bytesrätt/ångerrätt
Enligt konsumentköplagen gäller 14 dagars ångerrätt.
Kontakta oss alltid (rabygardsbutik@gmail.com) innan du returnerar något.
Vid nyttjande av ångerrätt står du som kund själv för fraktkostnad tillbaka till oss och varan ska skickas i originalförpackning. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning.
Eventuella fraktskador anmäls direkt till fraktbolaget/utlämningsstället

Paket som ej hämtats ut
Outlösta paket ligger kvar hos ombud i 14 dagar och returneras sedan till Råby Gårdsbutik. För ej uthämtade beställningar, faktureras ni som kund en avgift på 300 kr för kostnaderna som expedieringen orsakat.

Om personuppgifter
Råby Gårdsbutik behandlar alla personuppgifter i enlighet med GDPR och ger aldrig ut dem till tredje part.
I samband med ditt köp godkänner du att Råby Gårdsbutik lagrar och använder dina personuppgifter för att fullfölja avtalet gentemot dig. Råby Gårdsbutik sparar inga personnummer eller kreditkortsinformation. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att erhålla den information som Råby Gårdsbutik har registrerat om dig. Anser du att uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att dessa rättas eller tas bort. Kontakta oss då på rabygardsbutik@gmail.com

Vi hoppas att du ska finna stor glädje av våra produkter.